Mielone mięso to niezbędny składnik pulpetów, kotletów, gołąbków, pieczeni, farszu do pierogów, naleśników, krokietów, sosu do makaronu itd. Marka Appetita zachęca do przygotowania
[...]
Proste w przygotowaniu, pełne smaku i coraz częściej wybierane przez Polaków – takie właśnie są dipy śmietanowe. W polskich domach eksperymenty w kuchni
[...]
Bigos w zasadzie nie jest potrawą świąteczną, niemniej w wielu polskich domach pojawia się właśnie w okresie Bożego Narodzenia. To danie niezwykle praktyczne – można wykorzystać
[...]
Uwielbiasz naleśniki, ale chcesz spróbować czegoś nowego? Te na słodko zazwyczaj jesz na śniadanie, a tym razem szukasz bardziej wytrawnej wersji, którą można
[...]
Klasycznie, lecz z polotem – przepis na roladę z indyka z konfiturą botwinką, to propozycja idealna dla fanów tradycyjnych smaków a zarazem sposób
[...]